Wat is crime-valley?
Crime-valley is een online text-based rpg maffia spel.
Er zijn heel wat mafia spellen, maar waarom is deze zo interessant?
Er komen regelmatig nieuwe updates, die ontworpen worden door de eigenaar van dit spel: Gangster36
De ontwerpen die hij maakt zijn origineel en in geen ander spel terug te vinden. De laatste nieuwe update is het Russisch Roulettespel.

In crime-valley begin je in de misdaad als groentje. Door middel van misdaden kun je jezelf opwerken tot levende legende. Met deze misdaden zoals snoep stelen van een kind, fiets stelen, zakkenrollen in de stad, inbreken in een auto, spullen uit het lokale warenhuis stelen kun je in rang stijgen, maar pas op je kun ook opgepakt worden door de politie, en dan beland je in de gevangenis. Misdaden kun je ook georganiseerd doen, dus met meerdere leden tegelijk. De opbrengst is dan ook hoger dan met kleine misdaden.

Het uiteindelijke doel van dit spel om zoveel mogelijk power te krijgen. Sta je aan het einde van deze ronde bovenaan, dan ben je de winnaar en ontvang je een eerprijs. Bekijk ook dit filmpje eens.

Crime-valley biedt o.a:
* Eer prijzen (zie prijzen).
* Inbreken bij andere leden.
* Russische Roulette.
* Wapen depot.
* Private club.
* Msn lijst om alle mensen uit te nodigen die
   in je adreslijst staan.
* Je eigen profiel indelen zoals je zelf wil.
   Teksten, plaatjes enz.
* Nieuwste update:
   Sexy Sady gaat uit haar kleren!
* Youtube filmpjes plaatsen.© copyright. Er zijn updates in dit spel, die nergens anders te vinden zijn. Deze mogen niet nagemaakt worden.
Crime-valley

AanmeldenOp crime-valley begin je met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iets of iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen, of ze zelfs hun graf insturen!
Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van crime-valley worden? Laat zien wat je kan!