Wat is crime-valley?
Crime-valley is een online text-based rpg maffia spel.
Er zijn heel wat mafia spellen, maar waarom is deze zo interessant?
Er komen regelmatig nieuwe updates, die ontworpen worden door de eigenaar van dit spel: Gangster36
De ontwerpen die hij maakt zijn origineel en in geen ander spel terug te vinden. De laatste nieuwe update is het Russisch Roulettespel.

In crime-valley begin je in de misdaad als groentje. Door middel van misdaden kun je jezelf opwerken tot levende legende. Met deze misdaden zoals snoep stelen van een kind, fiets stelen, zakkenrollen in de stad, inbreken in een auto, spullen uit het lokale warenhuis stelen kun je in rang stijgen, maar pas op je kun ook opgepakt worden door de politie, en dan beland je in de gevangenis. Misdaden kun je ook georganiseerd doen, dus met meerdere leden tegelijk. De opbrengst is dan ook hoger dan met kleine misdaden.

Het uiteindelijke doel van dit spel om zoveel mogelijk power te krijgen. Sta je aan het einde van deze ronde bovenaan, dan ben je de winnaar en ontvang je een eerprijs. Bekijk ook dit filmpje eens.

Crime-valley biedt o.a:
* Eer prijzen (zie prijzen).
* Inbreken bij andere leden.
* Russische Roulette.
* Wapen depot.
* Private club.
* Msn lijst om alle mensen uit te nodigen die
   in je adreslijst staan.
* Je eigen profiel indelen zoals je zelf wil.
   Teksten, plaatjes enz.
* Nieuwste update:
   Sexy Sady gaat uit haar kleren!
* Youtube filmpjes plaatsen.© copyright. Er zijn updates in dit spel, die nergens anders te vinden zijn. Deze mogen niet nagemaakt worden.
Crime-valley

AanmeldenU als ouder, kan zich best eens afvragen wat het spel precies inhoudt. Er zullen vast vele vragen zijn en wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Door middel van het formulier, welke u kunt vinden door contact aan te klikken, kunt met ons contact opnemen.


Wat doet/kan mijn kind met het spel?
Uw kind is een speler in het spel. Het doel van het spel is om 1e te worden. Dit door middel van rijk worden, medespelers “vermoorden“ of andere aspecten in het spel.


Ho, medespelers “vermoorden“, wat wordt daar bedoeld?
Dit is uiteraard fictief bedoeld. In het spel is uw kind een “crimineel/gangster“. Daarbij moet hij betere spelers uitschakelen om zo boven aan te komen.


Kost het spel geld?
crime-valley.com kan volledig gratis zijn. Uw kind heeft wel de mogelijkheid om sneller beter te worden door belcredits te kopen. Op dit moment kan dat via telefoon. Wij hebben geen maximum ingesteld. Uw kind zou dus onbeperkt kunnen bellen of smsen.


Wat levert het mijn kind op om mee te doen?
Het allerbelangrijkste voor uw kind is de te winnen prijs. Dit kan varieren van een geld bedrag tot een aantal weken een betaald account of een X aantal gratis credits. De prijzen worden uitbetaald aan het einde van een spel ronde. Het einde wordt aangegeven door middel van een countdown teller op het spel, er wordt door mail contact gelegd als uw kind winnaar is.


Ik wil mijn kind verbieden om het spel te spelen.
Dit is mogelijk. Wij vragen dan enkele gegevens van uw kind, als deze gegevens identiek zijn met ons goed beveiligde database, zullen wij uw IP adres blokkeren. Hou er dan rekening mee dat uw kind nog steeds op school of bij andere kinderen kan spelen.